2012.10.09.
23:02

Írta: Deaniel

A türelmetlen naiv

Vagyok. Néha csak egy picit. Néha csak egy pici hiányzik, hogy teljesen. Van amikor meg az a pici sem hiányzok. Katasztrófa! De ha ez nem lenne elég, akkor lapátozzunk még erre! Hát hogy a kurva életbe lehet egy ember ennyire türelmetlen..? Jesszus! 

Néha azt érzem, hogy az agyam hatszor gyorsabban pörög, mint a valóság (ez nem egyenlő azzal, hogy hatszor okosabb lennék, mielőtt valaki félreértené..). Lehagynám a valóságot, de nem engedi, akkora egy pöcs!!! Vele együtt kell toporognom. Egyszerűen nem bírom. Lehet néha kéne egy kis nyugtató. Na az azért nem. 

Viszont attól még furcsa, hogy néha mennyire belassultnak érzem a világot és fel tudnék robbanni fél perc várakozástól is. Pedig hát fél perc az harminc másodperc. Más kifejezéssel élve "lófasz se".

Mindegy, én nem lassítok, mert akkor elesek, felvettem egy tempót, aztán meglátjuk hogy milyen messzire jutok. 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kethetestobb.blog.hu/api/trackback/id/tr764829855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása